Rozesílání objednaných zásilek a dotisk Výkladu Mše sv.

Původní náklad Výkladu nejdražší oběti Mše sv. od ctih. Martina z Kochemu je v současné chvíli již objednávkami pokryt. Nyní připravujeme dotisk, abychom dalším zájemcům knížku poslali ještě do Vánoc. Kalendáře jsou vyprodány z 85 %. Je možné, ba pravděpodobné, že bude i v tomto případě nutný dotisk.

Prosíme čtenáře, kteří mají o Kalendář nebo Výklad Mše sv. zájem, ale dosud si je neobjednali, aby tak učinili co nejdříve. Pomůžete nám tak v odhadu dotisku a nebude tak hrozit, že se na někoho nedostane.

Vážení čtenáři,

v současné době rozesíláme Vámi objednané kalendáře a Výklady Mše sv., které jste si objednali pomocí internetového formuláře. Objednávky provedené pomocí tohoto formuláře evidujeme, potvrzovací e-mail neodesíláme.

Formulář k objednání byl upraven tak, aby přes něj mohli kalendáře a knihy objednávat i ti z Vás, kteří je nechtějí zasílat poštou, ale vyzvednou si je na některém z vyznačených míst.

Původní náklad Výkladu nejdražší oběti Mše sv. od ctih. Martina z Kochemu je v současné chvíli již objednávkami pokryt. Nyní připravujeme dotisk, abychom dalším zájemcům knížku poslali ještě do Vánoc. Ty z Vás, kteří si knihu již objednali, ale na něž v první várce nezbude, budeme informovat e-mailem.

Kalendáře jsou vyprodány z 85 %. Je možné, ba pravděpodobné, že bude i v tomto případě nutný dotisk.

Prosíme čtenáře, kteří mají o Katolický kalendář nebo Výklad Mše sv. zájem, ale dosud si je neobjednali, aby tak učinili co nejdříve. Pomůžete nám tak v odhadu dotisku a nebude tak hrozit, že se na někoho nedostane.

Formulář pro objednání je zde.